Køb bøgerne

Til alle bøger undtagen bind 2 medfølger der cd og dvd med supplerende ekstra materiale. Til bind 2 medfølger et ark med qr koder, der linker til instruktionsfilm.
Bøgerne kan købes ved at kontakte mig med en bestilling, hvorefter jeg fremsender bøgerne. Der kan betales via netbank eller MobilePay, og man kan selvfølgelig også finde mig personligt i enten Tårs, Aalborg eller Hjørring, eller hvor jeg nu ellers befinder mig og købe kontant, hvorved porto og ekspedition bortfalder. Som udgangspunkt sender jeg bøgerne med DAO og Bring, hvor du skal afhente bøgerne i den lokale postbutik. Hvis du ønsker en anden forsendelsestjeneste, skal du oplyse mig om det ved bestillingen.
Priserne på bøgerne er ca. 30% billigere end listeprisen. Du kan opnå en besparelse på 50%, hvis du er medlem af Folkeskolens Musiklærerforening og personligt køber gennem deres forlag, Dansk Sang, som har udgivet bøgerne. Forlaget har den 12.8.2019 sat priserne på mine bøger ned. Derfor er der samme dag sket en tilsvarende nedsættelse af mine priser.
Prisliste:
Becifringsklaver 1 Kr. 90  
Becifringsklaver 2 Kr. 80 (uden cd og dvd, men med ark med qr koder, der linker til instruktionsfilm)
Becifringsklaver 3 Kr. 100  
Becifringsklaver 4 Kr. 90  
Becifringsklaver 5 Kr. 110  
Becifringsklaver 6 Kr. 110  
 
Hertil kommer udgift til porto og ekspedition. Alle priser er incl. moms og ved forsendelse i Danmark.
Læs mere om bøgerne ved at klikke i menuen til venstre.