Becifringsklaver 1

639

Bind 1 er en begynderbog til akkordspil på klaver. Her præsenteres en række strums samt de to første fill-in principper, som er akkordbrydningsprincippet og omvendingsprincippet.

Her er idéer til anvendelse af andre musikalske virkemidler, som f.eks. gennemgangsbas, break, dynamik, begyndelser, slutninger og meget mere. Alle anvisninger er knyttet til populære sange af bl.a. Tracy Chapman, Anne Linnet, Kim Larsen, Poul Krebs, Bette Midler, Erik Grip, Shania Twain og mange flere.

På dvd'en er der bl.a. en tydelig anvisning på, hvordan man spiller med pedal. På dvd'en og cd'en er alle strums og fill-ins samt anvendte musikalske virkemidler indspillet. I erkendelse af at cd og dvd er ved at være forældede teknologier, og ikke alle har afspilningsfaciliteter til disse, er der udarbejdet ark med qr koder, som linker til filerne. På den måde kan man have sin telefon eller tablet ved hånden og på en hurtig og nem måde tilgå filerne.

Qr koderne kan hentes her

Bogen er i stort format og med ringbind. Læs om bogen på Dansk Sangs hjemmeside her

Prisen på bogen kan ses her

Betalingsmåder:

Kontant ved personlig henvendelse (hvorved porto og ekspedition bortfalder) 
Netbank
MobilePay

For at købe bogen skal du sende mig en mail med oplysning om din adresse og hvilken betalingsmåde, du ønsker at anvende. Når jeg har modtaget din betaling, sender jeg bogen til dig indenfor 1 dag.