Becifringsklaver 4

 

Becifringsklaver 4 er første bind i serien om becifringsspil, der omhandler akkordspil med melodi. Bind 1-3 omhandler udelukkende akkordspil uden melodi til egen eller andres sang, mens bind 4-6 omhandler akkordspil med melodi.

I bind 4 introduceres spilleteknikken, hvor melodien spilles sammen med akkorden. Jeg anbefaler, at man samtidig arbejder med at spille uden melodi i bind 1-3, så man derved opnår rutine i at konstruere de forskellige akkorder. Progressionen i bogen foregår langsomt, og indledes med et afsnit, hvor man blot spiller forskellige melodier kun sammen med en bas i venstre hånd.

Udover at introducere den elementære spilleteknik med akkord og melodi, indeholder bogen bl.a. afsnit om behandling af akkordfremmede toner i melodien, komplementærrytmik samt gehørspil og harmonisering.

Bogen indeholder spilleanvisninger til i alt 46 sange herunder bl.a. 'Amazing Grace', 'Barndommens land', 'Det var en lørdag aften', 'Imagine', 'Love me Tender', 'Midt om natten', 'Sailing' og 'Tænk hvis jeg sad på månen'.

Bogen er i stort format og med ringbind. Læs om bogen på Dansk Sangs hjemmeside her

Prisen på bogen kan ses her

Betalingsmåder:

Kontant ved personlig henvendelse (hvorved porto og ekspedition bortfalder) 
Netbank
MobilePay

For at købe bogen skal du sende mig en mail med oplysning om din adresse og hvilken betalingsmåde, du ønsker at anvende. Når jeg har modtaget din betaling, sender jeg bogen til dig indenfor 1 dag.