Skip to main content

Becifringsklaver 6Becifringsklaver 6 er sidste bind i serien om becifringsspil, der omhandler akkordspil med melodi. Bind 1-3 omhandler udelukkende akkordspil uden melodi til egen eller andres sang, mens bind 4-6 omhandler akkordspil med melodi.

Bogen behandler de lidt mere avancerede klaverteknikker som f.eks at spille melodien sammen med et akkordbrydnings-akkompagnement og at spille melodien samtidig med forskellige strums. Desuden gives der anvisninger på, hvordan man ud fra en becifringsnotation kan identificere den ufuldkomne dominant og hvordan man kan bruge den i sit spil.

Den medfølgende cd og dvd er lagt på nettet. Qr koder for at tilgå filerne kan hentes her

Bogen indeholder også et afsnit om, hvordan man kan bearbejde en opgivet becifringsnotation både i forhold til at kunne forenkle harmoniseringen og i forhold til at gøre den mere avanceret.

Endvidere indholder bogen et afsnit om, hvordan man med sit klaverspil kan lede en større eller mindre forsamling.

Bogen indeholder spilleanvisninger til i alt 60 forskellige sange, bl.a. 'Anemonesangen', 'Danmark, nu blunder den lyse nat', 'En yndig og frydefuld sommertid', 'Give Me that Old Time Religion', 'Jeg ved en lærkerede', 'Joanna', 'Livstræet', 'Musens sang', 'Re-Sepp-ten' og 'Søren Banjomus'.

Bogen er i stort format og med ringbind. Læs om bogen på Dansk Sangs hjemmeside her

Prisen på bogen kan ses her

For at købe bogen skal du sende mig en mail med oplysning om navn, adresse og telefonnummer, hvorefter du modtager en mail fra mig med oplysninger om samlet pris samt kontonummer til betaling. Der kan desværre ikke betales med MobilePay. Når jeg har modtaget din betaling, sendes bestillingen til dig samme dag.