Skip to main content

Becifringsklaver 5

Becifringsklaver 5 er andet bind i serien om becifringsspil, der omhandler akkordspil med melodi. Bind 1-3 omhandler udelukkende akkordspil uden melodi til egen eller andres sang, mens bind 4-6 omhandler akkordspil med melodi.

I bind 5 fortsættes spilleteknikken, hvor melodien spilles i højre hånd sammen med akkorden, og venstre hånd spiller en baslinie. Der arbejdes bl.a. med akkordlægning, når tertsen spilles i bassen, med parallelbevægelse sammen med melodien, med modbevægelse, samt hvordan man kan behandle lift i melodien.

Endvidere indgår der øvelser i gehørspil og harmonisering.

Den medfølgende cd og dvd er lagt på nettet. Qr koder for at tilgå filerne kan hentes her

Bogen indeholder spilleanvisninger til i alt 77 forskellige sange, som f.eks. 'Det er i dag et vejr', 'Elefantens vuggevise', 'Greensleeves', 'I skovens dybe stille ro', 'Kringsat av fiender', 'St. Louis Blues', 'The Winner Takes It All' og 'Ud under åben himmel'.

Bogen er i stort format og med ringbind. Læs om bogen på Dansk Sangs hjemmeside her

Prisen på bogen kan ses her

For at købe bogen, skal du sende mig en mail med oplysning om navn, adresse og telefonnummer, hvorefter du modtager en mail fra mig med oplysninger om samlet pris, samt kontonummer til betaling. Der kan desværre ikke betales med MobilePay. Når jeg har modtaget din betaling, sendes bestillingen til dig samme dag.