Skip to main content

Becifringsklaver 4

 Becifringsklaver 4 er første bind i serien om becifringsspil, der omhandler akkordspil med melodi. Bind 1-3 omhandler udelukkende akkordspil uden melodi til egen eller andres sang, mens bind 4-6 omhandler akkordspil med melodi.

I bind 4 introduceres spilleteknikken, hvor melodien spilles sammen med akkorden. Jeg anbefaler, at man samtidig arbejder med at spille uden melodi i bind 1-3, så man derved opnår rutine i at konstruere de forskellige akkorder. Progressionen i bogen foregår langsomt, og indledes med et afsnit, hvor man blot spiller forskellige melodier kun sammen med en bas i venstre hånd.

Den medfølgende cd og dvd er lagt på nettet. Qr koder for at tilgå filerne kan hentes her

Udover at introducere den elementære spilleteknik med akkord og melodi, indeholder bogen bl.a. afsnit om behandling af akkordfremmede toner i melodien, komplementærrytmik samt gehørspil og harmonisering.

Bogen indeholder spilleanvisninger til i alt 46 sange herunder bl.a. 'Amazing Grace', 'Barndommens land', 'Det var en lørdag aften', 'Imagine', 'Love me Tender', 'Midt om natten', 'Sailing' og 'Tænk hvis jeg sad på månen'.

Bogen er i stort format og med ringbind. Læs om bogen på Dansk Sangs hjemmeside her

Prisen på bogen kan ses her

For at købe bogen, skal du sende mig en mail med oplysning om navn, adresse og telefonnummer, hvorefter du modtager en mail fra mig med oplysninger om samlet pris, samt kontonummer til betaling. Der kan desværre ikke betales med MobilePay. Når jeg har modtaget din betaling, sendes bestillingen til dig samme dag.